Over Camsoda en de regels die er gelden

Over Camsoda en de regels die er gelden

11 september 2018

Algemene regels

regels camsodaDeze site gaat over het hebben van een goede tijd en hun doel is om Camsoda niet te ingewikkeld maken met regels. Echter hebben ze wel een volledige lijst met Servicevoorwaarden en richtlijnen. Deze voorwaarden zijn prioriteiten die boven alles staan op de wiki. Het schenden van een van de Servicevoorwaarden kan resulteren in afsluiting van jouw account en verliezen van jouw tokens.

Modellen en leden hebben de controle over hun ervaring en met wie ze communiceren op CamSoda.com, er zijn hulpmiddelen indien jij hulp nodig hebt. Een model heeft volledig toezicht over haar chatroom en kan een ieder, voor welke reden dan ook, eruit schoppen. Modellen kunnen moderators kiezen die hen zullen helpen om hun chatroom te beheren, een moderator kan een ieder, voor welke reden dan ook, uit de chatroom schoppen. Wees respectvol en heb plezier, zo simpel is dat.

Dat gezegd te hebben, hier zijn er enkele basis dingen die je op geen enkele internetsite kan doen en het is onderdeel van het leven:

 • Iets illegaal
 • Drugs
 • Videos of alle andere inhoud van deze site opnemen
 • Verspreiden van inhoud van deze site
 • Jouw account/profiel vervalsen:
  Nep account(s) maken
  Zich voordoen als een lid
  Zich voordoen als een model
  Zich voordoen als een moderator
  Zich voordoen als een medewerker van CamSoda.com
 • Zich op een storende manier gedragen:
  Beledigend
  Racist
  Bedreigend

Wat maakt CamSoda anders?

Bij CamSoda geloven ze dat het hun taak is om de modellen het best mogelijke platform te bieden zodat zij in contact kunnen komen met hun fans.

CamSoda Nieuws en Updates

Bekijk de “Labs” om te zien wat nieuw is bij CamSoda, http://www.camsoda.com/labs

Naar Gratis Webcams

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden