Camsoda Tools en Functies

Camsoda Tools en Functies

13 november 2018

Is er een Cam Score/Model Rank?

camsoda tools en functiesModellen hebben 3 beoordelingen:

  • Algehele beoordeling: de beoordeling van gebruikers die jou meer dan 25 tokens hebben getipped in een gratis chat.
  • Prive beoordeling: De beoordeling van gebruikers na een prive show.
  • Golden Ticket Show beoordeling: de beoordeling van gebruikers na een Golden Ticket Show.

Beoordelingen hebben invloed op de ruimtes waar gebruikers naartoe gaan en zorgen voor plaatsing van modellen op de pagina. Hoe hoger de beoordeling, hoe beter. Jouw beoordeling wordt laten zien op jouw profielpagina.

Hoe moet je uitzenden?

Bij CamSoda is het snel en makkelijk om uit te zenden. Ze hebben een speciale Model Broadcasting page op de wiki die alle informatie doorneemt.

Soorten shows

Gebruik de tip app! Je kan deze dichtbij de onderwerpregel bovenaan het chatgedeelte vinden.

  • Tip-Goal automatisch opnieuw instellen: wanneer je kleinere doelen steeds opnieuw wilt bereiken. Bijvoorbeeld: Bij elk doel verlies ik kleding of 5x het doel dan breng ik de toys naar buiten.
  • Tip-menu: wanneer je wilt dat alles wat op tafel is een duidelijke prijs heeft, maak dan gebruik van deze app. Je kunt dit ook gebruiken met een tipdoel om het motief te verdubbelen! Zorg ervoor dat je gedetailleerd en specifiek bent in al jouw items van het menu!
  • Golden Ticket: Dit moet je gebruiken als je niet wilt gaan met een doelformaat en je niet wilt dat iemand je bekijkt zonder te tippen. Je stelt een invroerprijs in die betaald moet worden om de stream te bekijken en je kan zelfs een countdown-timer instellen, zodat iedereen tijd heeft om hun ticket te kopen.
  • Tipdoel: wanneer je een eenvoudige doelstelling heb voor de show, dit is dan wat je wilt.

Nog geen model? Klik dan hier!

Video’s en foto’s te koop aanbieden

Je kunt een video of foto uploaden naar camsoda.com, die vervolgens toegevoegd wordt op je profiel. Je kunt deze gratis maken voor de gebruikers of tegen een betaling laten openen. Er is geen specifieke vereiste voor het formaat van de inhoud, camsoda.com zal het omzetten in het beste formaat van de website.

Let op: Bij elke video met auteursrechtelijke beschermende muziek zal er gevraagd worden om deze te verwijderen.

Opgenomen shows te koop

Privéshows kunnen worden opgenomen en beschikbaar worden gesteld aan de gebruiker die voor de privéshow heeft betaald.

In het algemeen worden priveshows niet beschikbaar gesteld. Je kunt dit veranderen in de instellingen en privacy sectie van jouw profiel. Je kan het tarief per minuut van een priveshow ook aanpassen binnen dezelfde instellingen & privacy sectie. Als je een show offline beschikbaar wilt maken, zal je waarschijnlijk een hoger bedrag in rekening willen brengen. Bekijk Model betalingsinformatie voor meer informatie over wat je zal verdienen.

Let op: Bij elke video met auteursrechtelijke beschermende muziek zal er gevraagd worden om deze te verwijderen.

Foto-galerijen te koop

Je hebt de mogelijkheid om afbeeldingen te uploaden tegen een betaling of geheel gratis. De prijs ligt aan jou. Alle geuploade inhoud zal eerst beoordeeld moeten worden door ons nalevingsteam.

Soorten gebruikers-account

Gasten, gebruikers, vrienden monitors

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden