Camsoda hardware aanbevelingen

Camsoda hardware aanbevelingen

15 november 2018

Cam Hardware Aanbevelingen

camsoda hardware

Bij het opzetten van je thuisstudio is het belangrijk om alle benodigde componenten te hebben. We zullen ze hieronder bespreken. Het is ook belangrijk om comfortabel te zijn en maak je opstelling leuk en makkelijk te gebruiken. Daarvoor zullen we je ook enkele tips geven.

Inhoud:

  • Computer
  • Toetsenbord
  • Webcam
  • Verlichting
  • Speaker

Computer

Het gebruiken van een computer met een ingebouwde webcam zal prima werken, maar je krijgt betere resultaten met een aparte webcam. Je kan een usb-webcam kopen voor je laptop en dit zal prima werken. Als je echter geen laptop hebt of alleen een speciale computer voor je studio wilt, kan dit een zeer goedkope optie zijn. Hier is een kleine (ongeveer de grootte van de iPhone 6) Windows-machine die geweldige resultaten oplevert, het kost minder dan $200. “MINIX NEO” dit is een geweldige machine, omdat het zo draagbaar is.

Toetsenbord

Je wilt flexibel zijn en rond bewegen, een draadloos toetsenbord is daar geweldig voor. De k400 van Logitech is een goed en draagbaar toetsenbord dat zal maken dat je minder een snoer raakt.

Webcam

Dit is een geweldige webcam met volledige HD-Kwaliteit. Het kost minder dan $65 en de kwaliteit is simpelweg de beste. Logitech HD Pro Webcam C920.

Nog geen model? Klik dan hier!

Verlichting

Verlichting is het belangrijkste aspect van jouw opstelling. Ja, belangrijker dan de webcam. Je hebt misschien al lampen of andere verlichting in jouw huis. Dat prima zal werken. LED-lampjes zijn erg helder en werpen geen warmte af, dus je zult comfortabeler zijn om ermee te werken. Je kunt een led lichtbalk gebruiken en vaak kun je meerdere aaneen rijgen. Je wilt je studio instellen met minimale schaduwen, zorg dan ervoor dat je meer dan 1 lichtbron hebt. Houd het licht boven je, want je wilt geen schaduw van onderen; dit wordt gedaan in horror-films om er eng uit te zien. Dit is duidelijk niet wat je wilt.

Speakers

De meest succesvolle cam-modellen hebben hun eigen audio en hebben pret. Muziek is een geweldige manier om dat te doen en logitech heeft een mooie set Speakers om dat te kunnen doen tegen een betaalbare prijs. 

Word nu model!

Schrijf een reactie

Ik ga akkoord met de Algemene Voorwaarden